Parcel.nl levert op een groot aantal europese landen garantieleveringen. Binnen een vooraf vastestelde levertijd van meestal 24 uur wordt uw pakket op de plaats van bestemming afgeleverd tegen een vaste lage prijs. Voor wereldwijd kunnen wij razendsnel leveren op vrijwel elke locatie.

Voor sommige bestemmingen zijn ook tijdsleveringen en zaterdagleveringen mogelijk. Een combinatie met rembours is niet mogelijk.

Afhankelijk van de bestemming worden de pakketten of per koerier of per lucht/vliegtuig vervoerd. De zendingen zijn vanzelf track en tracable, van afhaling tot aan aflevering.

Het maximum gewicht van een pakket is 30 kg, op navraag zijn ook grotere gewichten (tot 50 kg) mogelijk. Maximale lengte mag net als een gewoon pakket 175 cm zijn, met een maximale omvang van 300 cm (1x lengte + 2x breedte + 2x hoogte). In tegenstelling tot een normaal pakket wordt voor een Express pakket wel het volumegewicht berekend. Dit op basis van 300 kg / kuub.(lengte x breedte x hoogte x 0,3 / in decimeters).